TERVIS & TRENN

Mis on saamas edasi…

Teate õnnelik inimene saab igate moodi olla.Ei oma tähtsust , et kas Sul on tervisega probleeme või ei ole.

Oletame, et Sul on Vähk , mis siis edasi saab?
Kas elu jääb seisma?Ei jää!Muidugi mingi hetk variseb kõik kokku ja mõtled, et kuidas siis nüüd minuga see juhtuda sai.Aga tuleb end kild – killu haaval uuesti kokku panna. Nagu ma mõelnud olen, kõik saab ju korda, ma olen tugev ja ma saan hakkama.Nagu mulle öelda meeldib, et nõrkadele ei visata selliseid asju teepeale.Iga ühele on meil elus vaja näidata õppetundi, selleks on lahkuminekud, haigused , kellegi kaotused ega muu ei teegi meid tugevamaks kui sellised raskused, mõnel on neid rohkem ja mõnel vähem.Tähtis on see, et Sa oskad sellest võtta vajaliku ja edasi liikuda ja osata sellega elada.Vähk või muu haigus, see on nüüd osa Sinu elust, Sa pead õppima sellega elama.Igaüks peab leidma oma motivatsiooni kuidas Ta suudab edasi minna. Mõnel inimesel on toetav mees, pere, sõbrad.Teisel on sõbad ja motivatsooniks trenn.Kindlasti on ka kolmas variant.
Ma räägin natukene kuidas mina sellest välja püüan saada.Ma olen terve elu olnud ülimalt positiivne, särav, endast kõik andev , teisi inspiratsiooniv inimene ja alati püüdnud ka olemas olla teistele nii palju kui on minu võimuses, kas siis füüsiliselt või vaimselt.See hetk, kus seda ise vajad kõige rohkem ja neid inimesi kellele Sa tegelikutl korda lähed, on ikka ülimalt vähe.Nagu ikka peotäis, aga ma ütlen üht, neid ei peagi olema palju.Paljud ei ei julge ju suheldagi, kuna nüüd on Sul vähk ja tundub, et nagu oleksid siis nüüd teistmoodi?Mõni teeb selle kulul veel naljagi , või heidab pilkavaid kommentaare – uskumatu.Pane ennast kordki Teise inimese olukorda ja proovi näha elu läbi tema silmade ja mõtle, et kas Sa siis ka teeksid ja ütleksid nii?Siis saadki aru kes on tõelised ja kes mitte.Keda jätta oma ellu ja kes sealt välja kanda.Sul on vaid üks elu, ela ja ole nende inimestega kes Sind tõeliselt armastavad, Sinust lugu peavad , Sinust hoolivad.Ära anna enda head südant ja oma energiat neile, kes seda kurjasti ära kasutavad.Sa hakkad vaatama elu hoopis teise pilguga, kui on Surm silme ees.
Aga tulles tagasi vähi juurde, siis vähiga kaasneb ka kaalulangus teatavasti, aga olles terve elu alakaalus siis on see vaatepilt ikka natukene nukker.Siis Sa mõtled, Sul ei ole ju midagi kaotada.Teeme oma unistused teoks.Ma olen terve elu tahtnud rohkem kaaluda, näha naiselik ja kena välja.Ja antud olukord mis on mul hetkel on mind pannud tööle selle suunas mida ma soovin peeglist vaadata.Alustasin järjepidevaid treeninguid peale operatsioonidest taastumisi , ehk siis hetkel kuskil 3 kuud tagasi.Muidugi ka sellepeale oli paljudel oma arvamus, aga arvamus avaldada on hea tõesti.Tõelised sõbrannad ütlesid, et muidugi tee trenni , Sa oled tubli, aga hoia end.Mõni laitis selle mõtte kohe maha, et mis Bikini Fitness, lõpeta ära.Aga see on siiski olnud minu unistus ja ega Sina ei peagi sellega tegelema, ole mu kõrval ja toeta mind , rohkem ju polegi vaja.Alustades treeninguid olid väga väiksed raskused, et keha harjuks, oli muidugi mitmeid kordi , et ma annan alla, see ju ei tule mul nii hästi välja.Mitu nädalat edasi, hakkasin ma tundma end tunduvalt paremini.Mu kordinatsioon harjutustega oli muutunud sujuvamaks ma tundsin iga kiloga mis raskust tõsteti, et mu keha areneb ja ma olen valmis suurtemateks raskusteks.See tunne kui sai trenn läbi, see energia mis Su sisse tuleb, see on võimas.Ma ei jõua peale trenni lõppu ära oodata, et millal ma saaksin uuesti trenni minna.Ma teen antud hetkel trenni 4 korda nädalas, ma söön hetkel päevas 3200 calorit, et tõsta oma kehakaalu.Et näha välja treenitud ja ükshetk minna ka lavale ja täita oma unistus.Unistused on ju täitmiseks.Kui Sa neid ise ei täida, siis kes neid täitma peaks?Just nimelt, võta siht kõrgele ja lenda, Sa suudad seda kõike teha.Kõik on ju vaid Sinu kätes.Tähtis on end alati tunda hästi ja õnnelikuna!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga