ELULINE

Do your best , to be a good one !

Haiglast vanaema juurde saades oli küll hea , aga polnud päris see , kuna tahtsin oma laste juurde – 2päeva ja nii meeletu igatsus.Nii abitu tunne ,aga tahaks kasvõi neid musitada ,teha pai, natukene mängida , kui muud ei saa antud hetkel teha.Seega otsustasin ,et kindlasti tulen ma koju.Ja ma ei suuda ära imestada kui imelised sõbrannad mul on.Minu kallis Kristiina , ükskõik kui kiire Tal ka poleks , alati on ta olemas igal hetkel kui ma teda vajan ja isegi kui ei vaja siis Tema seltskond on alati imeline.Olenemata , et 21:20 kolmapäeva ōhtul vōib olla pajudel aeg pere seltsis , raamatu ees , teleka ees vedeledes.Tulevad nemad hoopis mulle järgi ,et mind koju viia ja mu raske kott tuppa kandma ,kuna ma ju ei tohi endale liiga teha ja see ei ole neile mingi probleem , leidmaks see 20 minutit.Ma usun,et kui ma tahaksin hetkel midagi rääkida ,oleks Ta ka mul hetkel 03:40 siin platsis.

Teate, see on nii fucking liigutav ja hea soe tunne.

Hakkasin siin mõtlema oma headele sõbrannadele ja sõpradele ja nende meestele/naistele.Nagu tõesti 03:40 öösel targemat teha poleks , aga ma armastan on lähedaid sõbrannasid ja nende mehi nii palju , olenemeta vahemaast , olenemata sellest ,et võibolla ei suhtle iga nädal , olenemata ,et kõigil on oma arvamus , aga peabki olema ,kuna me oleme kõik omaette isiksused.Ükskõik kui palju on olnud nendel paaridel tülisid , erinevaid arvamusi , pisaraid , viha ,aga nad on alati leidnud selle ülesse ,et miks nad teineteist armastama hakkasid ja miks nad kokku said.Ma olen Teie üle nii õnnelik ja uhke!!Te olete imelised emad ja isad, imelised tädid , imelised naised ja mehed oma partnerile , Fucking amazing.Ma tahaksin teinekord öelda nii palju , aga sõnad ei tule suust välja.Kujutate ette ,et minul ja ei tule?Te ei kujuta ette ka kui palju ma olen hakanud teistmoodi mõtlema ,kui ma tegin seda jaanuaris.Ma annan Teile ka mõned punktid mida võiksite järgida.

1.Armastage ennast , olenemata kas olete pikk,paks,peenikene ,lühikene – te olete ikka imeline.

2.Armastage teisi ja näidake seda välja .

3.Olge olemas nii palju kui saate , muidugi vaid siis kui Te seda tõeliselt tahate , mitte kohustusest ega kaastundest.

4.Tehke seda mis teeb Teid õnnelikuks.

5.Ole aus endaga ja Teistega.

6.Ära ela üle oma võimete.

7.Naudi elu ja iga hetke oma elus.

8.Loe raamatuid ja vähem telekat.

9.Ole inimestega kes teevad Sind õnnelikuks.

10.Kui oled õnnetu – vot siis nutagi , usu mind , Sul hakkab kergem!

11.Ole alati positiivne , iga pilve taga on alati vikerkaar.

12.Ära tee teistele seda , mida Sa ei taha ,et Sulle tehakse.

13.Võta vastutus kõige eest oma elus.

14.Ära ela teistele – minu suurim viga , aga ei õpi ju ka.Tuletan endale seda igapäev meelde.

15.Naerata ja ole alati viisakas – õpetage seda ka oma lastele.

16.Unista suurelt , ükskõik kui pisikene asi see ka ei oleks , pane see kirja, see on Sinu unistus.Usu mind , mõtte jõud on üks vägevaim asi!

2 kommentaari

  • Maris

    Lugesin su lugu. Ma tahaks sulle midagi head ja toetavat öelda, et need tunded, mis minus on, ei suuda kuidagi sõnadesse pugeda. Olenemata, et ma ei tunne sind absoluutselt, olen kindel, et su lugu jääb mind kummitama päris pikaks ajaks ja jään su blogil silma peal hoidma.

    Sa oled vapustavalt tugev ja tubli inimene! Ma mõtlen, kui ma oma vanaema pahaloomulise kasvaja diagnoosi kuulsin, siis kukkusin kildudeks. Ma ei kujuta ette, mis tunne on seda enda kohta kuulda. Julgus ja oskus seda kõike ka kirja panna…

    Hoian igatahes sulle pöialt, et peale ravi saaksid sa täiesti terveks! Et su pisikestel oleks elujõuline ja terve ema veel mitmeteks kümneteks aastateks ja ükskord vaatad sellele loole tagasi, kui vaid ühele elu õppetunnile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga