TERVIS & TRENN

Alati kuulake mitme erineva arsti arvamust!

Aeg lendab ja eile marssisingi juba, nägu naerul, ITKsse. Lootsin, et kirurg tšekkab selle sünnimärgi üle ja ütleb, et ei-ei, sellega on kõik korras, eemaldada pole vaja. Aga kahjuks nii hästi ei läinud. Sünnimärk, mis on peaaegu terve elu minuga igalpool kaasas rännanud, leidis eile oma tee minu seljalt laborisse.

Alguses oli plaan, et ma palun selle eemaldamist filmida, aga kuniks kirurg mu seljale süste tegi ja need nii hirmus kibedad (loe: valusad) olid, siis ma otsustasin, et ma isegi ei tahaks seda videot näha. Seega olin seal vaikselt edasi pikali ja lasin oma armsa paha sünnimärgi välja lõigata. Hiljem õmmeldi haav lausa viie õmblusega kokku. Seega võib eeldada, et see ei olnud just kõige pisem. No sünnimärk polnud samuti just tilluke.

 

Halb on see, et ma ei tohi nüüd kaks nädalat trenni teha. Peab õnnelik olema, et tänasest lubati vähemalt pesemagi minna. Ja samuti kahe nädala pärast pean siis perearsti juurde niite eemaldama minema. Ja no eks see selja koht annab ka tunda vaikselt juba, sest tuimestus hakkab kaduma. Seega olen taas pooleldi invaliid, jess! Ja kauaoodatud tulemused sünnimärgi kohta saabuvad 19. juulil. Tuleb taas pikk ja närvesööv ootamine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga