TERVIS & TRENN

28.04 ja 29.04

Uhhh ega kauaks seda lõbu polnud ,et sai kodus olla , aga sai oma lapsed ära musitada ja kallistada.

Kuna arvati,et kateetriga ei ole õige kodus olla ja nägin välja nagu elav surnu  siis ,et ma kosuksin võttis mind perekonna tuttav vastu ida tallinna keskhaiglasse.Okei ma saan aru ,et see on mulle vajalik , aga no ausalt?Mul on trauma siin olemisest , magada ei saa – 3mutikest niimoodi jutustavad ,et suud kinni ei seisa.Üks memm lasi püksi – no halloo , kas tõesti noor inimene peab pool surnutega ühes palatis olema ja seda taluma.Ja mis kõige õudsam , saate aru , nad ei pese ei õhtul hambaid ega hommikul – uhhh.Puuksutavad ja krooksuvad ja siis imestatakse miks ma oma toitu ära ei söö ja süda paha. Ja kui akna lahti teen ,et tuba tuulutada , hakkavad mutid kraaksuma.Oh õudust.Nutu maitse suus ja pisarad mööda põski alla voolamas, jäin siis magama.Lootes ,et ei saa hullemaks ju enam minna kui on.

Hommikul ärgates ja lootes ,et on tulemas parem päev , oli palju tõotav.Tegin silmad lahti ja tundes ,et toas on räme hais hea ,et kohe roopi ei pannud. Jooksin kohe akent avama ja hakkasin  oma hommikusi protseduure tegema. Pestud ja palatis hea värske õhk oli juba palju mõnusam kohe. Saabus siis hommikusöök , kõht oli nii tühi ja korises. Saades siis söögi kätte mõtlesin, et tavai söön siis kenasti putru , annab energiat.Pistes siis lusika pudru sisse ja hakates suu poole seda tooma , oli üllatus suur – SEAL SEES OLI JUUKSEKARV – mega pikk ja krussis. No sinna mu söögi isu läkski , nosisin oma pähkleid edasi ja jõin vett – karm.

IMG_9991

Mu arst muidugi mind koju ei tahtnud saata , nagu ma soovisin. Aga palatit vahetasime küll. Ja noh ei tea kas on küll parem, mutid ei jutusta, aga no nad ei lõhna küll kõige paremini.Ja ma loodan siiralt, et nad oma hädasi palatis mu silme all ei tee..toolid on küll neil siin voodite juures, oh see oleks õudne.Ma niigi oma traumad siin juba saanud.Ma siis kolisin oma asjadega valvelaua juurde ,isegi oma lilledega.Ja juba on tunduvalt parem olla ka, kui ei pea seal palatis istuma.

Ja muidugi käisid mul külas mu kaks mega-mega kallist sõbrannat Liis ja Kati.Kohe tunnen ennast palju paremini, head lilled lõhnavad ja kõik mu isud said täidetud.Olete megad.

One Comment

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga